#Repost @orionsangt
・・・
Bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

Dek yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro – Aku Cah Kerjo
.
#streetart
#karikatur #muralnesia

Iklan